четвртак, 6. јануар 2011.

Najava dve radionice i sertifikovanog Basic kursa

PRVA RADIONICA, 26. i 27. februar, u Beogradu

Ista takva radionica se održava 4. i 5. marta u Novom Sadu.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujem IV radionicu izrade nakita od srebrne gline.
Kroz četiri projekta, upoznaćemo se sa osnovnim tehnikama izrade nakita od srebrne gline  (Art Clay Silver) Radionica je zakazana za 26. I 27. Februar,u NU Bozidar Adzija, u Beogradu.

Učićemo kako da recikliramo srebrnu glinu, smirglamo poliramo i obrađujemo prvo kao glinu, a zatim i kao metal. Ućićemo, takodje, da patiniramo i još mnogo toga!!! 

Radionica počinje u subotu, u 10h, sa pauzom za ručak od  sat ipo vremena, a zatim nastavljamo dok ne završimo. 

Broj polaznika je ograničen.
Cena kursa je 185 eura. U kurs su ukljućeni alati i materijali, kao i srebrna glina potrebna za rad. Takođe i srebrni delovi za nakit koji izradite. Alati ostaju vama za kasniju upotrebu.

BASIC LEVEL, u Novom Sadu, umetnički atelje MIC BY MIC, 28. februara, 1., 2. i 7 marta.


Više o sertifikovanim Art Clay diplomama možete da pročitate OVDE



IZRADA TEKSTURA I PEČATA NA TRI NAČINA u ateljeu Mic by Mic u Novom Sadu - jednodnevna radionica sa zabavnom tematikom i istim takvim raspoloženjem! 

Ovo je idealan način da se opustite posle zahtevnih radionica i/ili Basic kursa :) Pokazaću tri načina kako da personalizujete svoj dizajn na polimerskoj glini, keramici, das masi, srebrnoj glini, tekstilu, čestitkama i da više ne zavisite od kupovnih, skupih pečata, koji nas koče u stvaranju autentičnog predmeta. Cena svakog izrađenog pečata biće od 0,5 pa do 2,5 eura, zavisi od formata i materijala koji se koriste, kada jednom naučite kako da ih izradite.
Svaki polaznik dobija komplet za izradu pečata i tekstura. Radicemo geliranom tehnikom, peal off tehnikom i stancil izrada uzoraka. Svaki od ova tri načina daju ražličite rezultate, tako da su sve potrebe pokrivene.
Za dalji rad, biće vam potrebna i UV lampa pomoću koje razvijate akrile. Na radionici bismo se dogovorili oko nabavke i dostave, ako zelite da vam nabavim.
Cenu ovog kursa mozete dobiti tako što ćete poslati upit na craftart@siol.net


                                                                 *****************


Mesto na radionicama će biti rezervisano za Vas ukoliko do 7. februara posaljete prijavni list i uplatite iznos za nabavku materijal, a ostatak novca, za najam prostora i moje honorare, uplaćujete na kraju prvog dana kursa. Za sve dodatne informacije, prijave, pitanja i sugestije, pišite na craftart@siol.net . Molim Vas da mi naglasite u mailu za koju ste od ovih radinoca zainteresovani.


Galeriju izrađenog nakita sa prethodne tri radionice u Beogradu, kao i privatnih casova u Ljubljani, možete pogledati ovde i ovde.



Unapred se radujem kreativnom druženju :))

Milica



6 коментара:

Sandra Z је рекао...

Aaaaah, mogu samo uzdahnuti ... jer tečajeve ne održavate u Hrvatskoj ... možda, jednog dana ...Lijep pozdrav, Sandra Z.

Тања је рекао...

Sorry nisam baš najbolje razumela. Evo šta me zanima:
1.Da li će biti radionica u Novom Sadu
2. Kad će biti
3. Gde je taj atelje Mic by Mic
4. Cena početnog kursa
5. koji alati i materijal bi mi ostao posle kursa (Zato što je meni iz NS jako komplikovano da nabavljam sve što mi je potrebno za rad sa srebrnom glinom i to je razlog zašto nisam htela ni da započinjem)

Milica Bubanja је рекао...

Tanja,

1. U Novom Sadu ce biti naprednija radionica, ona za potpune pocetnike ce se organizovati u Beogradu 26. i 27. februara, tako da mozes da dodjes u Bgd. Ako posle toga zelis napredniji nivo, do prvog medjunarodno sertifikovanog stepena BASIC, onda nastavljas jos 3 dana (31.2. i 1,2. 3.) u Novom Sadu.

2. Napisah ti sve gore

3. Atelje Mic by Mic je bas u gradu, ostaviću adresu pri upisu.

4. Cena pocetnog kursa je napisana na blogu, za radionicu u Beogradu. Cena drugog kursa, koji se nastavlja na prvi, u NS, na upit, mailom.

5. Svi alati potrebni za rad sa tehnikama koje radimo na kursu, tako da imas komplet, ima ih dosta, da ne nabrajam sada :) Ako ti bilo sta zatreba dodatno, ja cu ti poslati, nije problem :)

Тања је рекао...

Eh, ne mogu u Beograd; Da mogu to bih već obavila ranije. Mogu li na napredni odmah? :))
Što se tiče nabavke: Znam da bi mi poslala. Sve se može iz inostranstva od milion prijatelje, poznanika ili rodbine; Ono što ne mogu je, da kad mi nešto ustreba skoknem do grada i kupim. To me užasno nervira. Ja sam tip: sad ili nikad i jako sam nestrpljiva. Malo mi je dosta tog trvenja s nabavkom...

Milica Bubanja је рекао...

Tanja, najbolje je da nastavimo razgovor privatno, piši mi na craftart@siol.net

Тања је рекао...

ok :)