понедељак, 27. децембар 2010.

Srećni praznici

Znam da sam rekla da sam prethodnim radom zaključila 2011 godinu, ali eto, morala sam da izradim još jedan kompletić koji mi se motao po glavi. Da to nisam uradila, ne bi bilo baš sve potpuno i zaokruženo na pravi način :) 

Stariji sin svira električnu gitaru svaki dan, prema tome, okružena sam muzikom, to je sastavni i nezaobilazni deo moje svakodnevnice. Osim toga, ne mogu da zamislim dan bez glasne muzike, koja me razmrda, inspiriše, pa je normalno da iz muzike koju slušam dolazi i inspiracija.

Ovo je komplet koji to i izražava. Prsten sam konstruisala iz više delova, sastavljala tako da predtavlja jednu celinu i jednu priču sa koje god strane da se okrene. 

Zatim i medaljon, koji je tematski vezan za prsten:Mnogo volim da izrađujem ovakav nakit, koji prica neke svoje priče i još više volim kada neko deo sebe nadje u njima:

 

Srećna Nova 2011. godina, mnogo lepih trenutaka sa voljenim ljudima i hvala svima koji su na svoj način učestovali u mom radu, pratili me i kritikovali kada je to bilo potrebno :) 

Vidimo se sledeće godine,
Milica

4 коментара:

Teya је рекао...

Resnično lepi izdelki!

Klavdija је рекао...

WAAAAAAAAAAAW...to je vse, kar lahko izustim! Bravo!

Vse lepo in lepe praznike, pa želim tudi tebi in vsem tvojim!

Creatissimo је рекао...

Čudovita dela! Srečno in ustvarjalno leto 2011 tudi tebi! Se beremo! :)

anima.art је рекао...

Hvala, Milice!
Srećna Nova Godina!