уторак, 6. јул 2010.

Nakit koji muškarci vole

Ne volim klasičan nakit na muškarcima, kao što su masivni zlatni ili srebrni lanci sa komplikovanim uzorcima. Međutim, postoji tip nakita koji je jako zanimljiv (bar meni!) i drago mi je što su moji kupci i  muškarci. Nikad nisam pravila nakit isključivo za muškarce, moram da priznam da me je baš iznenadilo u početku što žene kupuju neke modele za svoje prijatelje, momke, supruge. 

Napravila još jedan komad nakita - Katanac :) Ovako patiniran je baš pravi primer unisex priveska, propraćen debljim lancem. Ono što nazivam "jakim" komadom nakita. Mnogo mi se dopadaju rupice sa strane, kojima sam htela da odvojim svoj dizajn od ostalih katanaca. 




Slede slike nakita koji su kupovali muškarci ili žene za muškarce, s tim što su i žene za sebe kupovale, tako da su to neki unisex modeli:

 Muškarci vole tematski nakit. Recimo, Kompas je kupila devojka iz Amerike za svog momka za koga je rekla da je "gipsy, adventurer" u poruci koju mi je poslala. Pločicu sa utisnutom gitarom su isto kupovali muškarci muzičari, eto i moj sin nosi jedan takav, samo bez zvezdice. Ljudi koji žele da nose nešto što simbolizuje njihove osobine ili afinitete. 

Ne znam za kakvog je muškarca ovaj moj Katanac, iskreno se nadam da to nije onaj koji sebe vidi kao emotivno nedostupnog :) Možda malo misterije, igre, a možda treba da napravim i ključ koji će zena nositi oko vrata :))

Ili obrnuto :) 

Juče sam malo nosila Katanac i mogu vam reći da odlično stoji!

4 коментара:

Tanema је рекао...

joj, ovdje uvijek ostanem otvorenih usta! koje čarolije stvaraš... ovo je fenomenalno!

Jana је рекао...

Prekrasno!

Nena3110 је рекао...

Divno, Mima!
Vidim da sam prethodni post propustila, oprosti, zaista se radujem svemu što ovde vidim i naravno, divim se....
Želim ti prijatan odmor, zaslužila si svaki trenutak!

Mare је рекао...

prvi put sam na tvom blogu i ostala sam bez riječi......ono što sam vidjela mi je predobro.....:))))
pusa:)).....